Κρήτη: Πρόστιμο 5.000 για μη συμμόρφωση με προβλεπόμενη καραντίνα – Λουκέτο σε καφετέρια στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Ακριβά θα πληρώσει ένας άντρας στο Ρέθυμνο τη μη συμμόρφωση του με την προβλεπόμενη καραντίνα, καθώς ενώ έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι του, απουσίαζε όταν έγινε έλεγχος της Αστυνομίας. Τώρα, θα πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ

Συνολικά, την Πέμπτη διενεργήθηκαν 2.476 έλεγχοι σε όλη την Κρήτη και επιβλήθηκαν 14 πρόστιμα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που παραβίασαν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό με πιο σημαντική παράβαση αυτή που αφορούσε σε ανεμβολίαστο υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ο οποίος προσήλθε στην εργασία του χωρίς να προσκομίσει το τεστ.

Στην καφετέρια στα Χανιά, όπου εργάζεται, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ημερο λουκέτο.

"Sponsored links"

Επίσης, βεβαιώθηκαν δεκατρείς παραβάσεις για μη χρήση μάσκας ενώ σε έξι περιπτώσεις στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν πρόστιμα σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live