Κρήτη: Πτήσεις προς το Ηράκλειο από την Ellinair

Κανένα σχόλιο

Τη σταδιακή επαναφορά του προγράμματός της επαναφέρει η αεροπορική εταιρεία Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη.

Σε ό,τι αφορά την Κρήτη, η αρχή των καλοκαιρινών πτήσεων της Ellinair θα πραγματοποιηθεί με δρομολόγια εσωτερικού, στο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη.

Οι πτήσεις Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου, και θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή.

"Sponsored links"

«Η χρονιά είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές και – παρά το σοβαρό πλήγμα που η πανδημία κατάφερε στο σύνολο της αεροπορικής βιομηχανίας από τον Μάρτιο κι έπειτα- ευελπιστούμε πως το γεγονός ότι η χώρα μας αντιμετώπισε με επιτυχία την κρίση θα βοηθήσει ώστε το καλοκαίρι του 2020 να επανεκκινηθεί δυναμικά τόσο η Ellinair, όσο και το σύνολο του ελληνικού τουρισμού» σχολίασε ο εμπορικός διευθυντής της Ellinair Σταύρος Δαλιάκας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live