Κρήτη: Ράβδισαν τις ξένες ελιές, έφυγαν σαν “κύριοι”!

Κανένα σχόλιο

Με τη γνωστή έλλειψη εργατών γης, το να πάει κάποιος άγνωστος και να σου ραβδίσει τις ελιές, θα το έλεγε κανείς και … θείο δώρο! Όταν όμως ραβδίζει και φεύγοντας παίρνει μαζί και τον ελαιόκαρπο, τα πράγματα αλλάζουν!

Στις αστυνομικές αρχές οδηγήθηκε ένας 64χρονος, από το Αρχοντικό του δήμου Μινώα Πεδιάδος καταγγέλλοντας ότι άγνωστοι πήγαν στις 10 και 11 Ιανουαρίου ράβδισαν πέντε ελαιόδεντρα ιδιοκτησίας τους, απέσπασαν τον ελαιόκαρπο και εξαφανίστηκαν!

Ο 64χρονος δεν κατονόμασε συγκεκριμένα πρόσωπα υποβάλλοντας μήνυση κατ’αγνώστων.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live