15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 62χρονο που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες

Ημερομηνία:

Σοκάρουν τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία για τον 62χρονο σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν όταν στις 18/11/2021 μια 45χρονη από την Αλβανία, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 16 και 9 ετών, έκανε καταγγελία στην Ασφάλεια . Η 45χρονη κατήγγειλε ότι την ενημέρωσε η κουνιάδα της πως η μεγαλύτερη σε ηλικία κορη της της εκμυστηρεύτηκε ότι ο 62χρονος  είχε προβεί σε γενετήσια πράξη σε βάρος της όταν αυτή ήταν περίπου 7-8 ετών.

Στη συνέχεια η μητέρα μίλησε με την κόρη της και εκείνη της ανέφερε ότι όταν ήταν σε ηλικία 7-8 χρονών, ο φερόμενος ως δράστης  ο οποίος τυγχάνει οικογενειακός φίλος, είχε μεταβεί στην οικία τους για να προσέχει την ίδια και τον αδερφό της, όσο θα έλειπαν οι γονείς τους. Εκεί αφού έβαλε για ύπνο τον αδελφό της, στη συνέχεια με το πρόσχημα του παιχνιδιού προέβη σε γενετήσια πράξη σε βάρος της, ενώ προέβαινε και σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της.

Ακόμα, η ανήλικη ανέφερε στη μητέρα της ότι όπως είχε αντιληφθεί, ο κατηγορούμενος είχε προβεί σε χειρονομία γενετήσιου χαρακτήρα (θωπεία) και σε βάρος της ανήλικης αδελφής της.

Ακολούθησε η εξέταση της κουνιάδας η οποία  είπε στους αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια του εορτασμού των γενεθλίων της ανήλικης ανιψιά της, η άλλη ανήλικη ανιψιά της, της ανέφερε το προαναφερόμενα σε βάρος της περιστατικό και επιπλέον ότι ο κατηγορούμενος την απείλησε ότι αν αποκαλύψει τη γενετήσια πράξη σε βάρος της, θα τη σκοτώσει. Η θεία των κοριτσιών προσκόμισε εκτυπωμένες συνομιλίες μεταξύ της ανήλικης και του κατηγορουμένου μέσω της εφαρμογής messenger, στις οποίες ο τελευταίος αναφέρεται στην ανήλικη με εκφράσεις που παραπέμπουν τουλάχιστον σε έντονη οικειότητα.

creta24.gr 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...