Κρήτη: Σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από βραχυκύκλωμα

Κανένα σχόλιο

Οι πυροσβέστες ανακάλυψαν ότι η φωτιά προερχόταν από τον πίνακα του ηλεκτρικού ρεύματος και ειδοποίησαν τους τεχνικούς της ΔΕΗ να κόψουν την παροχή πριν οποιαδήποτε προσπάθεια κατάσβεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 14:55 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα (24.04.2022), κάποιος πρόσεξε ότι έβγαιναν καπνοί από υπόγειο διαμέρισμα.

Άμεσα οι σειρήνες της πυροσβεστικής ήχησαν εκκωφαντικά με τρία οχήματα και οκτώ άνδρες από τον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου να σπεύδουν στο σημείο.

"Sponsored links"

Τελικά, οι πυκνοί καπνοί σταμάτησαν και πιθανολογείται ότι επρόκειτο για κάποια βλάβη ή βραχυκύκλωμα στα καλώδια της ΔΕΗ.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live