14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Κρήτη: Στα Χανιά οι πρώτες πτήσεις εξωτερικού για την νέα τουριστική περίοδο

Ημερομηνία:

Mε τις πρώτες πτήσεις από το Mέμινγκεν της Γερμανίας και τη Βαρσοβία άνοιξε σήμερα η αυλαία της νέας τουριστικής περιόδου στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Στο αεροδρόμιο έξη ακόμα πτήσεις από το Βερολίνο, την Πάφο, το Γκντάνσκ, την Βουδαπέστη, την Μασσαλία και το Λονδίνο.

Για τη Δευτέρα αναμένονται επτά πτήσεις εξωτερικού, ενώ οι αφίξεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα από διάφορους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Την ίδια ώρα μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ξεκινούν κανονικά τη νέα σεζόν αρχές Απριλίου , περιμένοντας τους φετινούς επισκέπτες, ενώ όλοι κρατούν “μικρό καλάθι” με δεδομένα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο διεθνές στερέωμα.

Ξενοδοχεία δηλαδή που ενώ ετοιμάζονταν να ανοίξουν μέχρι τις 15 Απριλίου, φέρονται να έχουν ενημερώσει το προσωπικό τους ότι το άνοιγμα μετατίθεται για τις αρχές Μαϊου, ευελπιστώντας στην αποκλιμάκωση του πολέμου στην Ευρώπη που έχει φέρει τα πάνω κάτω…

Άλλοι πάλι, όπως το κάνουν, κατά πάγια τακτική τα τελευταία χρόνια, θα λειτουργήσουν κανονικά στις αρχές Μαϊου, όπως είχαν άλλωστε προγραμματίσει, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην Ουκρανία.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...