15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κρήτη: Στην ΜΕΘ νεογνό με πυρετό από κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Στη εντατική μονάδα νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται τα τελευταία 24ώρα, ένα νεογνό που διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τα τις πληροφορίες το μωράκι μεταφέρθηκε πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, με πυρετό και αμέσως εισήχθη στη ΜΕΘ νεογνών.

Τα τελευταία δύο 24ώρα, σύμφωνα και με τον Διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Τερζάκη, είναι απύρετο και η κατάσταση της υγείας του αρκετά καλή.

Σήμερα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και ανάλογα με την έκβαση των αποτελεσμάτων, δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στους γονείς του στο Ρέθυμνο, οι οποίοι είναι και εκείνοι θετικοί στον όπως επίσης και ένα ακόμη άτομο του συγγενικού περιβάλλοντος της οικογένειας

neakriti.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ