11.8 C
Chania
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2026

Κρήτη: Στην πυρά 6.000 δενδρύλλια κάνναβης, 34 κιλά κάνναβης και άλλα ναρκωτικά | Φωτός

Ημερομηνία:

Καταστράφηκαν με καύση σχεδόν 6.000 δενδρύλλια κάνναβης, περισσότερα από 34 κιλά κάνναβης, 221,10  γραμμάρια κοκαΐνης, 329,84 γραμμάρια ηρωίνης, 179 ναρκωτικά δισκία και άλλες ναρκωτικές ουσίες

Τα ναρκωτικά που κατάσχει η Ελληνική Αστυνομία καίγονται παρουσία προβλεπόμενης επιτροπής

Καταστράφηκαν με καύση σήμερα (17.04.2919) το πρωί, σε χώρο του Δήμου Ρεθύμνης από την προβλεπόμενη επιτροπή, ποσότητες κατασχεθέντων ναρκωτικών τα οποία φυλάσσονταν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Πιο συγκεκριμένα καταστράφηκαν :

  • 5.920 δενδρύλλια κάνναβης,
  • 34 κιλά και 432,60 γραμμάρια κάνναβης,
  • 221,10 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 329,84 γραμμάρια ηρωίνης,
  • 179 ναρκωτικά χάπια,
  • 0,2 χιλιοστόλιτρα υγρή ηρωίνη
  • 15 κάκτοι που περιέχουν μεσκαλίνη
  • 66 χιλιοστόλιτρα  υγρή μεθαδόνη
  • 4 γραμμάρια  κεταμίνη
  • 2,2 γραμμάρια  αμφεταμίνη
  • 1 συσκευασία LSD

Παράλληλα, στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών, σας γνωρίζουμε ότι όλες οι ναρκωτικές ουσίες που κατάσχονται από τις Αστυνομικές Αρχές φυλάσσονται σε αποθήκες μέχρι την καταστροφή τους.

Αποκλειστικός τρόπος καταστροφής όλων των κατασχεμένων ποσοτήτων ναρκωτικών είναι η καύση, η οποία γίνεται σε κατάλληλους για το σκοπό αυτό χώρους – εγκαταστάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρουσία της κατάλληλης επιτροπής.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΟ και την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΟ και την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών στο Ηράκλειο, ενόψει των αγώνων με Γεωργία και Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακεκριμένες κλοπές στο Ηράκλειο – Εξιχνιάστηκαν 8 υποθέσεις

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (19χρονος και ανήλικος) στο Ηράκλειο για 8 κλοπές σε οχήματα, επιχείρηση και ποδήλατο. Εξιχνιάστηκαν από Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων.

Συνάντηση Αρναουτάκη με Πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης για Ευρωπαϊκό Σχολείο και νέες εστίες

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με Πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργο Κοντάκη για Ευρωπαϊκό Σχολείο και νέες φοιτητικές εστίες.

Πρεμιέρα το Σάββατο για το βραβευμένο έργο «4 λεπτά & 12 δευτερόλεπτα» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης

Το βραβευμένο «4 λεπτά & 12 δευτερόλεπτα» του Τζέιμς Φριτς έρχεται στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από 28/2. Μια παράσταση για την εξουσία της τεχνολογίας στις ζωές μας.