24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Κρήτη: Συνελλήφθη 24χρονος με 400 γραμμάρια κοκαΐνης

Ημερομηνία:

Πάνω από 400 γραμμάρια κοκαΐνης βρέθηκαν στην κατοχή 24χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο. Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες κόκας που έχουν κατασχεθεί από τις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού. Η υπόθεση χειρίστηκε το ΤΑΕ Λασιθίου στο πλαίσιο στοχευμένης δράσης.

Ο 24χρονος είχε ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κρήτη και συνελήφθη μόλις αποβιβάστηκε στα ΚΤΕΛ Αγίου Νικολάου. Παρόλο που δεν είχε ποινικό μητρώο, φαίνεται ότι αυτό δεν τον εμπόδισε να συμμετέχει στο κύκλωμα διακίνησης και ίσως μάλιστα γι’ αυτό στρατολογήθηκε. Ο συλληφθείς βρίσκεται υπό κράτηση και η υπόθεση ερευνάται από την Ασφάλεια Αγίου Νικολάου.

Το ΤΑΕ Λασιθίου έχει χειριστεί αρκετές υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών τους τελευταίους μήνες, χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο πληροφόρησης για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ