Χανιά: Τεράστια ελληνική σημαία εμψυχώνει τους πιλότους στην 115 Πτέρυγα Μάχης

Κανένα σχόλιο

Μία τεράστια και επιβλητική ελληνική σημαία 70 τετραγωνικών μέτρων δεσπόζει τις τελευταίες μέρες σε εμφανές σημείο της 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά.

Πρόκειται για δώρο που έκανε στην Πτέρυγα Μάχης ο γνωστός Ηρακλειώτης δύτης Μανώλης Βουτσαλάς ή αλλιώς “Μπλομπλος” ο οποίος είναι γνωστός και για την τεράστια ελληνική σημαία που έχει και η οποία κυματίζει κάθε χρόνο στον Κούλε.

Ο Σμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης είπε ότι πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την 115 Πτέρυγα Μάχης ενώ όπως όλοι αντιλαμβάνονται, η σημαία και ειδικά στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί, εμψυχώνει τους πιλότους μας κάθε φορά που προσγειώνονται και απογειώνονται.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live