Κρήτη – τουρισμός: Κάθοδος Βασίλη Κικίλια και κυβερνητικών βουλευτών

Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, κλιμάκιο στελεχών της κυβέρνησης συνοδευόμενο από τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφτούν το Νομό Λασιθίου.

Επικεφαλής θα είναι ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας.  Μαζί του θα είναι ο Γ.Γ Πρωτοβάθμιας Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Γ.Γ. Μεταφορών κ. Ιωάννης Ξιφαράς. Θα τους συνοδεύουν οι βουλευτές κ. Δημήτρης Κούβελας, Μακάριος Λαζαρίδης και Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

"Sponsored links"

09:30 – 10:00 Επίσκεψη του Γ.Γ Πρωτοβάθμιας Υγείας στο Περιφερειακό Ιατρείο Σισίου. Ενημέρωση από την γιατρό για θέματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και επίδειξη του νέου εξοπλισμού τηλεϊατρικής.

10:00 – 10:30   Άφιξη στην Ελούντα. Περίπατος  στην αγορά και επαφή με κατοίκους και επιχειρηματίες. Συνομιλία με κατοίκους.

10:45 – 11:30 Παρουσία στον αγιασμό και τα εγκαίνια νέας πτέρυγας τουριστικής μονάδας στην Ελούντα.

12:00 – 14:00 Σύσκεψη με Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχους και εκπροσώπους φορέων του νομού Λασιθίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

14:00 – 15:00 Συνέντευξη τύπου στον ίδιο χώρο μετά το τέλος της σύσκεψης.

15:00 – 16:30 Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

16:30 – 18:00 Βόλτα στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Συνομιλία με πολίτες και επιχειρηματίες.

18:00 – 19:30 Νομαρχιακή συνέλευση μελών της Νέας Δημοκρατίας.

19:30  Αναχώρηση για Ηράκλειο

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live