13.7 C
Chania
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2026

Κρήτη: Τρία τροχαία μέσα σε λίγες ώρες με τραυματισμούς

Ημερομηνία:

Τρία τροχαία ατυχήματα με απολογισμό τρεις τραυματίες έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές τις τελευταίες ώρες.

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε τη νύχτα στη Σούδα Χανίων όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός ενός δικύκλου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με συνέπεια να πέσει σε χαντάκι ύψος περίπου έξι μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος τραυματίστηκε ελαφρά ενώ επιτόπου επιχείρησαν για την ανάσυρση του πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Ο τραυματίας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε στις 6 σήμερα το πρωί σε δρόμο από το Καστέλι προς τη Χερσόνησο στο ύψος όπου γίνονται τα έργα για το νέο διεθνές Αεροδρόμιο Καστελλίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 22χρονη ξέφυγε της πορείας του. Από το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά η οδηγός.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 6μιση όταν το ΙΧ που οδηγούσε ένας 68χρονος εξετράπη της πορείας του σε δρόμο από το Χαράκι προς το Μεταξοχώρι. Επί τόπου έφτασε ασθενοφόρο από πλησιέστερο το Κέντρο Υγείας με τις πληροφορίες να λένε ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ποτάμι της ανανέωσης της Νέας Αλλαγής ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω

Του Ματθαίου Σουλαδάκη Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ήταν ένα πλήρες...

Η ντόπια πλουτοκρατία και οι πόλεμοι των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ

Του Νεκτάριου Κοκολαντωνάκη Οι αγορές υποφέρουν και αυτές, αλλά κυρίως...

Μιλένα Αποστολάκη: Προκλητική η σιωπή της κυβέρνησης για τις χρεώσεις των τραπεζών στους απλούς λογαριασμούς

Κοινωνικά άδικη και θεσμικά απαράδεκτη χαρακτήρισε η Μιλένα Αποστολάκη την πρακτική...

Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη –Γιατρός έβαλε τέλος στη ζωή του μ’ ένα… σχοινί

Μία νέα αυτοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη καθώς ένας άνθρωπος...