19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό του 10χρονου – “Δεν θα πονάς μετά”…

Ημερομηνία:

Αναβίωσε στις δικαστικές αίθουσες η εφιαλτική υπόθεση βιασμού σε βάρος ενός 10χρονου παιδιού από τον 62χρονο, σήμερα, θείο του, που αποκαλύφθηκε πριν από δύο χρόνια, σε χωριό του Ηρακλείου, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ του επιβλήθηκε, κατά συγχώνευση, συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών με εκτιτέα τα 15 έτη, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σήμερα, η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.  Ο 62χρονος, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών κι έχει επτά εγγόνια, αρνήθηκε τις κατηγορίες

Η πρώτη μάρτυρας, η 74χρονη γιαγιά του παιδιού που είναι συγγενής της γυναίκας του κατηγορούμενου, σε μία μαραθώνια κατάθεση, τόνισε ότι όλα είναι αλήθεια. Όπως είπε, ο γιος της πήρε την επιμέλεια του παιδιού μόλις γεννήθηκε και τον βοηθούσε εκείνη να το μεγαλώσει.

Η οικογένεια πήγαινε το καλοκαίρι στο χωριό, εκεί έφτιαξε ένα σπίτι κι έπαιρνε τον μικρό μαζί της. Το αγοράκι έπαιζε με τα εγγόνια του κατηγορούμενου.

Η 74χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά: “Του έλεγε ο εγγονός μου: Να σας λέω παππού που έχασα τον δικό μου όταν ήμουν μωρό;”

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μέσα από τα όσα το 10χρονο, τότε, παιδάκι άρχισε να εξιστορεί σε ένα 4σελιδο μέσα στο ημερολόγιο που κρατούσε με τίτλο “Ο βιασμός μου”.

Εκεί περιέγραφε τα όσα φριχτά είχε βιώσει στα χέρια του ίδιου του θείου του, μέσα στο σπίτι αλλά και στο κοτέτσι, το στάβλο κι αλλού.

Πώς άρχισε να ξετυλίγεται το “κουβάρι” της υπόθεσης

Κάποια στιγμή, η ηλικιωμένη γυναίκα έπρεπε να υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση. Μία μέρα πριν, το αγοράκι της ζήτησε να τον προσέχει και τότε της αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα εφιαλτικά είχε ζήσει στα χέρια του άνδρα….

“Γιαγιά, ο θείος στην αρχή μου έδειξε αγάπη. Με φώναζε να παίξω με τα σκυλάκια και να δω τηλεόραση, γιαγιά, έχω τετράδιο και τα γράφω”, της είπε κι εκείνη σοκαρίστηκε!

Το παιδί, σύμφωνα με την 74χρονη, της αποκάλυψε ότι ο άνδρας του έβαζε ακατάλληλες ταινίες στην κρεβατοκάμαρα και το βίαζε…Του φορούσε γυναικεία εσώρουχα και του έλεγε ότι στην αρχή θα πονάει αλλά μετά ο πόνος θα σταματήσει… “Τα ίδια κάνω και στα εγγόνια μου αλλά δεν πονάνε”! Και η αίθουσα του δικαστηρίου “πάγωσε”!

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της γυναίκας, χτύπησε μία μέρα το παιδί στο μάτι. Το τραύμα πρήστηκε αλλά το αγοράκι, από φόβο, δεν είπε τίποτα και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι το χτύπησε ένα άλλο παιδάκι.

Σε άλλο σημείο, η γυναίκα που καθήλωσε το ακροατήριο, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είχε βάλει το παιδί ακόμη και μέσα σε … μνήμα που έχτιζε ο ίδιος, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του ακροατηρίου…

"google ad"

«Ακόμα το παιδί μου τα λέει», κατέθεσε η γυναίκα… Σε άλλο πάλι σημείο της κατάθεσής της, η 74χρονη είπε ότι, βάσει των μαρτυριών του παιδιού, ο 62χρονος φέρεται να το πήγε στον στάβλο κι εκεί, αφού του έδεσε τα μάτια, βίασαν το παιδί άλλα έξι άτομα!

“Το παιδί παραπατούσε, έμεινε μια ώρα στην τουαλέτα, όλη νύχτα πονούσε, δεν ήθελε να τον πάω στον γιατρό”, ανέφερε…

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της κατάθεσης της γυναίκας, ο κατηγορούμενος αντιδρούσε ενώ κάποια στιγμή συγγενής του βγήκε έξω αποκαλώντας τη γυναίκα “ψεύτρα”…

Η γιαγιά του παιδιού κατέθεσε επίσης ότι κάποια στιγμή, ο 62χρονος έβαλε το παιδί στο κοτέτσι, όμως, επειδή κατέφθασαν τα εγγόνια του και τα αντιλήφθηκε, πέταξε το παιδί έξω από το κοτέτσι στο διπλανό χωράφι από ύψος 3,30 μέτρων!

Όπως ανέφερε η γυναίκα, ένα μεσημέρι που το παιδί δεν είχε κλείσει ακόμα τα 9, η ίδια έκανε μπάνιο και την καλούσε στο κινητό αλλά δεν το άκουσε. Ο 62χρονος το είχε κακοποιήσει, όπως είπε. Τότε εκείνο πήγε στη βρύση και με το λάστιχο προσπαθούσε να ξεπλυθεί.

“Ξαφνικά είδα ένα παιδί να τρέχει, βρεγμένο από πάνω μέχρι κάτω. Ποιος σε έκανε έτσι;”, το ρώτησε. Κι εκείνο απάντησε: “Με μπουγέλωσαν”.

Σε άλλο σημείο, πάλι, είπε ότι ο άνδρας ανάγκαζε το παιδί να συνευρεθεί με ζώα!

Ο κατηγορούμενος, πάντως, κρατούσε το κεφάλι του κι αναφωνούσε διαρκώς “Χριστέ και Παναγία, τι ψέματα είναι αυτά”…

Η δίκη διεκόπη για τις 29 Νοεμβρίου.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...