Κρήτη: 1.800 τροχονομικές παραβάσεις σε μια βδομάδα

Κανένα σχόλιο

Εντατικά συνεχίστηκαν και την περασμένη εβδομάδα οι τροχονομικοί έλεγχοι στους δρόμους της Κρήτης, όπου οι αστυνομικοί βεβαίωσαν περισσότερες από 1.800 παραβάσεις.

Η υπερβολική ταχύτητα, η μη χρήση ζώνης ασφαλείας και η οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος ήταν για μία ακόμη φορά στην κορυφή της οδηγικής παραβατικότητας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή μετακίνηση οχημάτων και πολιτών, πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα από 15.01.2023 έως και 21.01.2023 τροχονομικοί έλεγχοι σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης. Ελέγχθηκαν συνολικά 7.237 οχήματα και βεβαιώθηκαν 1.859 παραβάσεις, ως ακολούθως:

"Sponsored links"

Υπερβολική Ταχύτητα 124
Μη χρήση προστατευτικού κράνους 83
Μη χρήση ζώνης ασφαλείας 160
Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος 100
Χρήση κινητού τηλεφώνου 50
Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 46
Αντικανονικό προσπέρασμα 29
Αντικανονικοί ελιγμοί 75
Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 48
Λοιπές παραβάσεις 1.144

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτυού και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live