13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κρήτη: 85χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Ημερομηνία:

Νεκρή βρέθηκε μια 85χρονη γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της στην Επισκοπή του Δήμου Χερσονήσου. Την άτυχη ηλικιωμένη αναζητούσαν εδώ και τρεις ημέρες συγχωριανοί της, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ανήσυχοι ενημέρωσαν τις αρχές και άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου έσπευσαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας. Με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα και εντόπισαν το άψυχο σώμα της πεσμένο μπρούμυτα στο δάπεδο.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι η 85χρονη είχε φύγει από τη ζωή εδώ και τρεις ημέρες τουλάχιστον και πιθανότατα την περασμένη Κυριακή.

Η 85χρονη έμενε μόνη της στο σπίτι, ενώ οι αρχές ενημέρωσαν για την τραγική εξέλιξη τον ανιψιό της που ζει στην Αθήνα.

in.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ