24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Κραουνάκης για Γιώργο Αυτιά: Ένα φτωχόπαιδο που τα κατάφερε – Του αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο»

Ημερομηνία:

Μια ιστορία από τα παλιά θυμήθηκε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε στην εποχή του παλιού 9.84, όταν διευθυντής ήταν ο Γιάννης Τζανετάκος και ο Γιώργος Αυτιάς έκανε τα πρώτα του βήματα.

Όπως έγραψε στο Facebook ο δημοφιλής τραγουδοποιός μια μέρα που έφευγε με φίλους του από τον σταθμό όπου έκανε εκπομπή, πήρε με το αυτοκίνητο και τον μικρό τότε σε ηλικία Γιώργο Αυτιά.

«Να πάρουμε μωρέ μαζί μας και αυτό το παιδάκι που φτιάχνει τους φακέλους… Και κάνει όλες τις δουλειές. Παίρναμε λοιπόν μαζί μας και αφήναμε κάπου στο Ζάππειο ή όπου βόλευε η αφετηρία του ένα παιδί με γυαλάκια χωριατόπαιδο δεν το πιανε το μάτι σου, ευγενέστατο λιγομίλητο.

Φτωχαδάκι. Πέρασαν τα χρόνια φύγανε καιροί! Άλλαξαν πολλά. Το παιδί αυτό ήταν ο Γιώργος Αυτιάς.

Καλή σας μέρα. Από κει μέχρι εδώ του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο τίποτα άλλο. Μια χαρά τα πήγε και με το παραπάνω» αναφερει το σχετικό απόσπασμα της ανάρτησης για τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης ευρωβουλευτή.

Σε σχόλιο της δημοσιεύσης, διαδικτυακη φίλη του συνθέτη αναρωτιέται γιατί αξίζει «μπράβο» ο Γιώργος Αυτιάς, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να απαντά: «Ένα φτωχόπαιδο που τα καταφερε κατα τη γνωμη μου δεν ειναι ο,τι χειρότερο!».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ