Κρεσέντο αισιοδοξίας από την Ντόρα Μπακογιάννη: Όταν περάσει ο κορωνοϊός, η οικονομία θα αρχίζει να τινάζεται πάρα πολύ ψηλά

Κανένα σχόλιο

Μπορεί όλος ο πλανήτης να ανησυχεί για τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού, μπορεί όλοι να προβλέπουν διεθνή ύφεση και εξαιρετική δυσκολία στο να επανέλθουν τα πράγματα στην πρότερη κατάσταση, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την Ντόρα Μπακογιάννη που είναι εντυπωσιακά αισιόδοξη.

Μιλώντας στον Αντέννα Δυτικής Κρήτης προέβλεψε ότι μόλις μας αποχαιρετήσει ο κορονοϊός η ελληνική οικονομία θα… εκτιναχθεί και αυτό δεν είναι αυθαίρετο, αλλά βασίζεται στη θεωρία του V.

Είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη:

"Sponsored links"

“Η θεωρία του V είναι παρά πολύ απλή και πάρα πολύ κατανοητή. Αυτή τη στιγμή κατεβαίνουμε. Είμαστε προς τα κάτω. Θα φθάσουμε κάποια στιγμή στον πάτο εκ των πραγμάτων, που θα είναι η εποχή που ο κορονοϊός θα είναι στο φόρτε του. Οταν αυτό περάσει, η αντίδραση… πάρτε τη δική σας προσωπική αντίδραση, θα σας πω εγώ την προσωπική δική μου. Η δική μου προσωπική αντίδραση είναι να πάρω τα παιδιά μου, να πάρω τα εγγόνια μου, να βγω έξω, να ταξιδέψω, να κάνω όλα αυτά που δεν έκανα δύο μήνες. Αυτή θα είναι η αντίδραση και όλων των συμπολιτών. Τι σημαίνει αυτό; Οτι εκεί που η οικονομία είναι στον πάτο θα αρχίζει να τινάζεται όχι με τον κανονικό ρυθμό που ανεβαίναμε, αλλά θα τιναχθεί πάρα πολύ ψηλά. Θα το δείτε αυτό να γίνεται και στα χρηματιστήρια, θα το δείτε αυτό να γίνεται και διεθνώς. Διότι έτσι είναι η ζωή. Οταν ένα πρόβλημα τελειώνει τότε βγαίνεις και, ξέρετε, οι άνθρωποι θέλουν να μοιραστούν τη χαρά. Αυτό για την οικονομία είναι η βενζίνη της και αυτό σημαίνει αύξηση της κατανάλωσης, αυτό σημαίνει πάλι κανονικούς ρυθμούς. Αυτό θα συμβεί κατά τη γνώμη μου και όχι μόνο κατά τη δική μου γνώμη, κατά τη γνώμη πολύ σοβαρότερων οικονομολόγων από μένα.”

Το μόνο που δεν εξήγησε η βουλευτής είναι πού ακριβώς θα βρουν οι πολίτες τα λεφτά για να κάνουν τις βόλτες και τα ταξίδια στην εποχή μετά τον κορονοϊό, αλλά αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια. Καλύτερη διάθεση να υπάρχει!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live