Κρητικές πρωτιές σε διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής

Κανένα σχόλιο

Τα κέντρα ρομποτικής , Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και επιστημών Κρήτης https://www.robotic-science-academy.edu.gr/ από το Ηράκλειο , Robotics4Kids https://www.robotics4kids.gr/ ,από το Αρκαλοχώρι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου http://www.silogosgaziou.gr/ συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής Robochallenge http://bfrz.ro/ στο Βουκουρέστι, Ρουμανία στις 4, 5 & 6 Νοεμβρίου , με 11 μαθητές χωρισμένοι σε 4 ομάδες και 2 προπονητές στις κατηγορίες freestyle και follow line.

Πιο συγκεκριμένα  ,  η ομάδα που πήρε την Πρώτη  θέση  ,δημιούργησε ένα αυτόματο καλάμι ψαρέματος (Automatic Fishing Pole A.F.P )  !!. Οι μαθητές που κατέκτησαν την πρώτη θέση είναι οι  , Γιάννης Ρογδάκης, Ιάκωβος Τζανάκης και Παναγιώτης Νάκος με προπονητές τους ,  Σωτήρη Καλαϊτζάκη και Δανιήλ Δάφνη.

Η ομάδα που κατέλαβε την τρίτη θέση , με ισοβαθμία και τιμητικό βραβείο , δημιούργησαν  ένα έξυπνο γάντι για τυφλούς (Blinds ultrasonic glove BUG ) με συμμετέχοντες τους μαθητές Νίκο Τσικριτσάκη, Μιχάλη Κατρά  και Ειρήνη Καρουζάκη  , και προπονητές τους , Γιάννη Καρουζάκη και Χαρά Καμνάκη.

"Sponsored links"

Την πέμπτη θέση κατέλαβε η ομάδα με τους πιό μικρούς συμμετέχοντες του διαγωνισμού!!! Οι μαθητές  ,Τσίχλας Δημήτρης και Κοκκινάκης Δημήτρης ,δημιούργησαν μία συσκευή αποτροπής ζώων και πουλιών από τις καλλιέργειες (Α.Ι. Animal Alarm )  , με προπονητές τους , Γιάννη Καρουζάκη και Χαρά Καμνάκη.

Τέλος η τέταρτη ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές , Αλεγκάκη Φίλιππο , Αλεγκάκη  Παύλο και Κονιό Γιάννη , ένα σύστημα μεταφοράς εύθραυστων  προϊόντων  ( Transport Safety Box T.S.B ) , με προπονητές τους , Γιάννη Καρουζάκη και Χαρά Καμνάκη.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΣΥΓΧΑΊΡΕΙ τους μαθητές και τους προπονητές για τα αποτελέσματα που κατάφεραν να φέρουν .Εύχεται ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  στην ζωή τους !!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live