Κρητικοί μαθητές έδωσαν τα χρήματα της εκδρομής τους σε φιλανθρωπίες

Κανένα σχόλιο

«Μαθήματα» ανιδιοτέλειας, ανθρωπιάς και αγάπης προς το συνάνθρωπο έδωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της περσυνής Γ’ Λυκείου του 1ου Γενικού Λυκείου Γαζίου.

Οι μαθητές μπορεί να στερήθηκαν την – πολυπόθητη, για πολλούς – εκδρομή της Γ’ Λυκείου, ωστόσο, αποφάσισαν να μη στερήσουν από άλλα παιδιά τα χαμόγελα!

Κι αυτό γιατί, μοίρασαν απλόχερα το ποσό των, περίπου, 3.500 με 4.000 ευρώ σε διάφορες δομές του Ηρακλείου, με επίκεντρό τους τα παιδιά.

"Sponsored links"

Πρόκειται για τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πολυήμερη εκδρομή τους και, με πρωτοβουλία δύο μαθητών – οι οποίοι, προς τιμήν τους, δεν ήθελαν να κατονομαστούν – αποφασίστηκε το εν λόγω – διόλου ευκαταφρόνητο – ποσό να δοθεί σε δομές όπως:

Το ΚΔΑΠ – ΑμεΑ του Δήμου Μαλεβιζίου

Η Παιδοαιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας».

Παράλληλα, με μέρος των χρημάτων, αγόρασαν προτζέκτορες, οι οποίοι και αναμένεται να δοθούν άμεσα στο σχολείο τους, παρά το ότι, πλέον, είναι όλοι τους φοιτητές.

neakriti.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live