Κρητικοπούλα διδάσκει εθελοντικά ελληνικά σε παιδιά της Αφρικής

Κανένα σχόλιο

Σε μια από τις πιο φτωχές περιοχές της μακρινής Γκάνας ο μοναδικός πλούτος για τα παιδιά που ζουν εκεί είναι η εκμάθηση ελληνικών.

Εκεί θα συναντήσεις μια Κρητικοπούλα, την Μαρία Ασμαριανάκη είναι εθελόντρια δασκάλα και εδώ και τρία χρόνια διδάσκει την γλώσσα μας σε παιδιά της Αφρικής.

Το σχολείο του Αγίου Νικολάου ξεκίνησε την λειτουργία του το 2012, δίνει στα παιδιά δυνατότητα δωρεάν εκπαίδευση και σίτιση ενώ τα φέρνει σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό.

"Sponsored links"

Η νεαρή δασκάλα, περιέγραψε πως γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργηθεί το σχολείο στην περιοχή. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως “τα παιδιά αυτά θέλουν απλά να προοδεύσουν στην ζωή και θέλουν μια ευκαιρία σε ένα μέλλον”.

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live