14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Κρητικός… μερακλής έφτιαχνε ρακί με χασίς… αλλά τον έπιασαν

Ημερομηνία:

Σε μια πρωτότυπη, αλλά παράνομη συνταγή, προχώρησε ένας Ρεθεμνιώτης, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί από την Αστυνομία. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ρακής, στην οποία είχε προσθέσει φύλλα κάνναβης.

Εκτός από το παράνομο μείγμα, στην κατοχή του βρέθηκαν και παλαιά πήλινα σκεύη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατηγορίες και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (04.09.2024) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και αρχαιοτήτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου χθες (04.09.2024) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(1.150) ml οινοπνευματώδους αποστάγματος (ρακής) αναμεμιγμένο με ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων (φύλλων) κάνναβης

Ποσότητα κάνναβης βάρους 21,2 γραμμάρίων,

παλαιά πήλινα σκεύη και τμήματα/θραύσματα αυτών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται ρύθμιση για οφειλές το Δημόσιο: Ποιοι θα ανακουφιστούν, τι προβλέπεται

Νέα ρύθμιση για χρέη και οφειλές προς το Δημόσιο εμφανίζεται να επεξεργάζεται το...

Taste Atlas: Η Κρήτη στο Νο 3 των γαστρονομικών προορισμών παγκοσμίως

Η Ελλάδα σάρωσε την παγκόσμια γαστρονομική λίστα του Taste Atlas,...

Κρήτη: Στο νοσοκομείο από πέτρα στο πρόσωπο ο διοικητής του ΤΑΕ Χανίων

Ο διοικητής του ΤΑΕ Χανίων τραυματίστηκε στη διάρκεια των...