22.8 C
Chania
Monday, September 30, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεχίζει την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Επίσκεψη στο Ηράκλειο πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου 2023 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει το παρών σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο όπου θα πέσουν οι υπογραφές της σύμβασης για την κατασκευή του ενδιάμεσου τμήματος Χερσόνησος – Νεάπολη του νέου ΒΟΑΚ.

Πριν την υπογραφή της σύμβασης για τον ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο, θα προηγηθεί επίσκεψη στο Ρέθυμνο.

Στις 10.30 το πρωί θα βρεθεί στην Αργυρούπολη και αναμένεται να επισκεφθεί την πρότυπη μονάδα χαρουπιού που λειτουργεί στην περιοχή. Ακολούθως, θα βρεθεί στην πόλη του Ρεθύμνου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο ενώ στη συνέχεια θα κάνει βόλτα στην παραλία, όπου θα έχει συνάντηση με νέους και νέες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (Σάββατο 22/4/2023) ο κ. Μητσοτάκης μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, εγκαινιάζοντας την προεκλογική περίοδο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, αναφέροντας ότι δεν θα είναι μόνο η Κρήτη αλλά όλη η χώρα μπλέ. «Γιατί ο λαός δεν θέλει δεύτερη φορά συμφορά, αλλά προκοπή», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ο κ. Μητσοτάκης, ανέλυσε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης αναφέροντας, μεταξύ άλλων, την υβριδική απειλή στα σύνορα, την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε...

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται...

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε...