Κυριακή του Πάσχα με θερμοκρασίες Δεκαπενταύγουστου!

Κανένα σχόλιο

Οι υψηλές θερμοκρασίες, που ήδη έχουν οδηγήσει πολλούς στις παραλίες του νησιού, αλλά και η μεταφορά αφρικανικής σκόνης θα συνεχιστούν στην Κρήτη μέχρι και την Τρίτη 04 Μαΐου, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία.

Οι χάρτες που ακολουθούν, από το Εθνικό Αστεροσκοπείο/meteo.gr,  δίνουν τις αναμενόμενες μέγιστες θερμοκρασίες το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η πιο θερμή ημέρα θα είναι η Κυριακή του Πάσχα, όποτε η μέγιστη θερμοκρασία θα προσεγγίσει τοπικά τους 37-39 βαθμούς.

Κρήτη Θερμοκρασίες Πάσχα

 


Κρήτη Θερμοκρασίες Πάσχα

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live