Κωνσταντοπούλου σε Παυλόπουλο: «Το πόρισμα της Επιτροπής για το χρέος είναι πολύ ενδιαφέρον»

Κανένα σχόλιο

Το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους παρέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Προκόπη Παυλόπουλο η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων πως το πόρισμα της Επιτροπής είναι πολύ ενδιαφέρον…

Με την επισήμανση πως οι εργασίες και η σύσταση της Επιτροπής έχουν ως στόχο να βοηθήσουν την αδιατάρακτη και βιώσιμη πορεία της χώρας εντός Ευρώπης και εντός Ευρωζώνης και όχι να την παρεμποδίσουν καθ΄ οποιονδήποτε τρόπο, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι «επειδή ξέρω ότι διερμηνεύω τα αισθήματά σας στον τομέα αυτόν, κάνω αυτή την διευκρίνιση από την πλευρά μου, ίσως εκ περισσού, αλλά είναι καλύτερα να λέγονται αυτά τα πράγματα, επαναλαμβάνω, αυτές τις κρίσιμες ώρες».

"Sponsored links"

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι στόχος της Επιτροπής είναι να διενεργήσει λογιστικό έλεγχο του Χρέους και να αποκωδικοποιήσει τους λόγους δημιουργίας και διόγκωσής του, και να αποκαλύψει όλες τις παραμέτρους της σώρευσής του, να επικουρήσει το Κοινοβούλιο στην ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση του Ευρωκοινοβουλίου, των Κοινοβουλίων των ξένων χωρών, των Διεθνών Οργανισμών και κάθε αρμόδιου φορέα και συνολικά να συμβάλει στο δικαίωμα του ελληνικού λαού και συνολικά των ευρωπαϊκών λαών για δικαιοσύνη και αλήθεια στα θέματα χρέους.

«Να σας διαβεβαιώσω ότι το πόρισμα είναι πολύ ενδιαφέρον -και νομίζω ότι με την ειδίκευσή σας και την επιστημοσύνη σας θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε πολλές παραμέτρους του πορίσματος αυτού- και να σας ζητήσω η αμέριστη σύμπραξή και συμπαράστασή σας στο έργο της Επιτροπής να συνεχισθεί και κατά τους επόμενους μήνες, που θα εισέλθουμε στη λεπτομέρεια πια του λογισμικού ελέγχου» υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

koutipandoras.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live