“Κόκκινη” η Κρήτη στον χάρτη του ECDC

Κανένα σχόλιο

Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα, 15.07.2021, το ECDC παρουσιάζει την επιδημιολογική εικόνα των χωρών, στην οποία αποτυπώνεται η δυσμενής θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Όπως φαίνεται στον χάρτη του ECDC που αποτυπώνει τον αριθμό κρουσμάτων-τεστ κορoνοϊού και τον δείκτη θετικότητας, Αττική και Κρήτη χρωματίζονται με «κόκκινο», ενώ στο «πράσινο» βρίσκονται η Μακεδονία, η Θράκη, η Εύβοια, η Κεντρική Στερεά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
ECDC

Την ίδια ώρα, την τελευταία εβδομάδα, στον χάρτη που δείχνει τον δείκτη θετικότητας, η Αττική και η Κρήτη είναι «κίτρινες», κάτι που σημαίνει ότι το ποσοστό κυμαίνεται από 1% έως 3,9%.

"Sponsored links"

Από την άλλη, το μεγαλύτερο μέρος της χώρας είναι στο «πράσινο».
 

 

ECDC

Αναφορικά με τον αριθμό τεστ, η Ελλάδα παραμένει στο βαθύ πράσινο.

Δείτε τον χάρτη του ECDC

newsit.gr

Πηγή χαρτών: ECDC.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live