Κόμβος Μουρνιών: Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και με απόλυτο συντονισμό – Ευρεία σύσκεψη με πρωτοβουλία Παπαδογιάννη

Κανένα σχόλιο

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών υποκατάστασης και την εγκατάσταση του νέου αναδόχου του έργου «Σύνδεση Κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ. με την πόλη των Χανίων» και ενόψει της άμεσης επανέναρξης της εκτέλεσης των εργασιών του έργου, την Τετάρτη 16/6/2021 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη, ευρεία σύσκεψη, υπό την παρουσίατου Διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργου Αγαπάκη και του συνόλου των τοπικών εμπλεκόμενων φορέων, υπηρεσιών και αρχών.

Σκοπός και αντικείμενο της συνάντησης ήταν να υπάρξει ο απαιτούμενος συντονισμός ενεργειών μεταξύ των συναρμοδίων υπηρεσιών σε ότι αφορά θέματα ρυθμίσεων κυκλοφορίας, μεταφοράς Ο.Κ.Ω. και άλλα τεχνικά θέματα, έτσι ώστε εντός των επόμενων ημερών, να εκκινήσουν ξανά οι εργασίες για την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου, από τα συνεργεία του νέου ανάδοχου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Χανίων, του OTE Χανίων, της Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων καθώς καιτης τεχνικής εταιρίας «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.», ως νέος ανάδοχος του έργου.

"Sponsored links"

Στην διάρκεια της έγινε σαφές ότι το έργο δεν χωρά περεταίρω καθυστερήσεις προκειμένου το έργο να παραδοθεί σε χρήσηεντός του 2022, ενώ το σύνολο των παριστάμενων συμφώνησε πως θα συνεργαστούνπρος αυτή την κατεύθυνση, για την έγκαιρη ολοκλήρωση του.

«Τα βήματα μας είναι συντονισμένα και αποφασιστικά. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν καθώς αυτό αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα όλων όσοι εμπλέκονται στην κατασκευή του σημαντικού και «σύνθετου» αυτού έργου για την πόλη των Χανίων, κάτι που εκφράστηκε και στην σημερινή συνάντηση. Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, σε κάθε περίπτωση αποτελεί τον «εγγυητή», για να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός και οι εργασίες να ολοκληρωθούν με απόλυτα ορθό από τεχνικής – κατασκευαστικής άποψης τρόπο και έγκαιρα.

Η «Σύνδεση Κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ. με την πόλη των Χανίων» από ένα «Αίολο» έργο που ήταν μέχρι πρότινος, περίπου σε ενάμιση χρόνο από σήμερα, θα αποτελεί μια πραγματικότητα», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live