Κύμα συμπαράστασης υπέρ του Πολάκη στο Twitter: “Είμαστε με τον Παυλάρα”

Κανένα σχόλιο

Ενώ ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται ένα βήμα από τη διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αναρτήσεις του στις οποίες έβαλλε κατά δικαστών, δημοσιογράφων και κρατικών λειτουργών, μεγάλο μέρος ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και οπαδών του Κρητικού βουλευτή ξέσπασε σήμερα Καθαρά Δευτέρα στα social media.

Ένα κύμα υπέρ του έχει ξεσηκωθεί σε Twitter και Facebook από φίλους του κόμματος της Αριστεράς οι οποίοι συμμερίζονται τις απόψεις Πολάκη και θεωρούν την παρουσία του απαραίτητη στον δρόμο προς τις εκλογές.

Το όνομα του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο trend στο Twitter και ακολουθεί το trend #με_τον_Παυλαρα.

"Sponsored links"

Δείτε ορισμένες αναρτήσεις στο Twitter:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live