18.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

“Κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος. Σας παραθέτω τα παρακατω συνώνυμα του ΑΝΟΗΤΟΥ μήπως και νοήσετε”

Ημερομηνία:

Mε επιστολή της η Νίκη Λατινάκη, μετανάστρια από την Κρήτη στην Αγγλία, ζητά από τον πρωθυπουργό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σηκώσει ανάστημα, όπως επιβάλλει η θέση που του έδωσε η ψήφος του λαού:

Κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος.

Σας παραθέτω τα παρακατω συνώνυμα του ΑΝΟΗΤΟΥ μήπως και νοήσετε, σηκώσετε επιτέλους το ανάστημα,που επιβάλει η θέση που σας έδωσε με την ψήφο του ένας ολόκληρος υπερήφανος λαός ..

Επιτέλους έλθετε στο ύψος των ευθυνών σας.

Χθες ο ο σακάτης Σοιμπλε (και δεν εννοω το σώμα αλλα την ψυχή) αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος ΑΝΟΗΤΟ.

Από την μεριά του πρωθυπουργός και της Ελληνικη κυβέρνησης δεν υπήρξε καμιά αντίδραση για τις ύβρεις όπου εκτοξεύτηκαν από τον υπουργό εξωτερικών μια ‘σύμμαχους’ χώρας προς τον ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟ μια άλλης..

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=lRZbDER8NnQ”]

 

Κύριε πρωθυπουργέ,

Ξεχάσατε οτι το 62% ενός υπερήφανου λαού που σας εμπιστεύτηκε, καθυβρίζετε μαζί με σας.

Εσείς ΟΛΟΙ οι καινούριοι ‘αριστεροί’ καρεκλοκενταυροι τον προδώσατε και συνεχίζετε να τον ξεσχίζετε μετά από εντολές έξωθεν και άνωθεν.

Δέχεστε τώρα αδιαμαρτύρητα να τον καθυβρίζουν πνευματικά κατώτεροι ανθρωποι.

Ναι, κατώτεροι διότι:

«Άνθρωπος τελειωθείς βέλτιστον τών ζώων,χωρισθέν δέ νόμου καί δίκης χείριστων πάντων».

Σας παραθέτω τα παρακατω συνώνυμα του ΑΝΟΗΤΟΥ μήπως και νοησετε και ,σηκώσετε επιτέλους το ανάστημα,που επιβάλει η θέση που σας έδωσε με την ψήφο του ένας ολόκληρος υπερήφανος λαός ..

Επιτέλους έλθετε στο ύψος των ευθυνών σας.

μωρός:
κακοκέφαλος
ανεγκέφαλος
άμυαλος:
ανέμυαλος
μικρόμυαλος
φυρόμυαλος
μικρόνους
αμβλύνους
βραδύνους
μικρονοϊκός
ελαφρόμυαλος
αλαφρόμυαλος
κοντόμυαλος
κουφόμυαλος
κουφόνους
ελαφρόγνωμος
ελαφροκέφαλος
κοκορόμυαλος
ορνιθόμυαλος
κουφιοκέφαλος
κουφιοκεφαλάκιας
ελαφρόνους
παρλιακός
σαχλός
επιπόλαιος

Ελλάδα μου καλή λευτεριά

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ