Κ. Καραμανλής: Η Κρήτη θα αποκτήσει τον αυτοκινητόδρομο που της αξίζει

Κανένα σχόλιο

Μέσα στην καλή χαρά ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλής με την εξέλιξη του σχεδίου για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Με ανάρτησή του στο facebook ο κ.Καραμανλής τονίζει:

Ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, το μεγαλύτερο οδικό έργο που θα κατασκευαστεί στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια, αρχίζει επιτέλους να παίρνει σάρκα και οστά.
Με συστηματική δουλειά, σχέδιο και επιμονή καταφέραμε να μετατρέψουμε μια απλή “μολυβιά στον χάρτη” σε έργο απτό και πραγματοποιήσιμο, καταφέρνοντας να εξασφαλίσουμε τις τρεις απαραίτητες προϋποθέσεις:
  • χάραξη,
  • χρηματοδότηση,
  • χρονοδιάγραμμα.

Έτσι, η επιτυχής ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη σημαίνει ότι από το στάδιο της προετοιμασίας και της ωρίμανσης, περνάμε πρακτικά στο στάδιο της υλοποίησης για ένα σημαντικό μέρος του Β.Ο.Α.Κ.

"Sponsored links"

Η Κρήτη θα αποκτήσει τον αυτοκινητόδρομο που της αξίζει.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live