Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

Αγώνας της Κρήτης

"google ad"

18.1 C
Chania
Friday, March 14, 2025

Λάδι ΕΚΗ-Ελαιόλαδο σε άπορες οικογένειες

Ημερομηνία:

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για να παραλάβει δωρεάν 600  κιλά Κρητικού ελαιολάδου που διατέθηκαν σε συνεργασία με την Ένωση Ηρακλείου .Πρόκειται για μέλη οικογενειών με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες . Η κοσμοσυρροή μαρτυρεί  το γεγονός πως ο αριθμός των άπορων οικογενειών και στο Ηράκλειο ολοένα και αυξάνεται .
Ο κάθε δικαιούχος ελάμβανε 4 κιλά λάδι, προσφορά των τεσσάρων ενώσεων του νομού, Ηρακλείου, Μονοφατσίου, Πεζών και Μεσαράς και του ιδιώτη Παύλου Ανδρουλάκη.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου αντιλαμβανόμενο την αγωνία του κόσμου αναμένεται να επεκτείνει το δίκτυο αλληλεγγύης που λειτουργεί εδώ και 1,5 χρόνο , για να συνεχίσει να στηρίζει τους πολίτες που πλήττονται από την οικονομική κρίση .

neatv.gr-Ε.Κ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξηγήσεις Κοτζιά για Καρυστιανού, αλλά «ξέχασε» την Ακρίτα

Προσπάθησε να εξηγήσει τι έχει γίνει με τη δήλωσή...

Πούτιν για Ουκρανία: «Ναι» επί της αρχής στην εκεχειρία 30 ημερών, αλλά θέλει μόνιμη λύση – «Υπάρχουν αρκετά γκρίζα σημεία»

Θετικός εμφανίστηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην πρόταση εκεχειρίας των...

Στο Ηράκλειο ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας – Τι είπε για την “Ασπίδα του Αχιλλέα”

Στο νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας που θα ανακοινώσει...

Τέμπη: Οικογένεια θύματος κατέθεσε μήνυση κατά των Καραμανλή και Σπίρτζη

Μήνυση κατά των πρώην υπουργών Κώστα Καραμανλή και Χρήστου...