15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Λάρισα: Τα νέα σημειώματα που σκίζουν… καρδιές στο σημείο που σκοτώθηκε ο Χανιώτης φοιτητής και η νέα πόρτα στο κτήριο της Ασκληπιού

Ημερομηνία:

Κανείς δεν ξέχασε στη Λάρισα εκείνο τραγικό πρωινό της Κυριακής του περασμένου Φεβρουαρίου, ακριβώς 4 μήνες πριν, όταν ο Κρητικός φοιτητής Νίκος Μπιτσάκης, έχασε την ζωή του στα 22 του μόλις χρόνια, περνώντας από το εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ασκπληπιού της Λάρισας, όπου έπεσε το τοιχίο που στηριζόταν μια παλιά σιδερένια πόρτα και τον καταπλάκωσε.

Η καρδιά όλων των Λαρισαίων σκίζεται στα δύο όταν περνούν από το σημείο όπου ακόμη υπάρχουν τα συγκινητικά μηνύματα, φωτογραφίες του, κεράκια και ένα γκράφιτι για το αδικοχαμένο παλικάρι.

Κάτοικος της περιοχής ανάρτησε φωτογραφία όπου μια νέα πόρτα τοποθετήθηκε μπροστά από την σκουριασμένη που βρίσκεται στο παλιό σπίτι. Κάποιοι κόλλησαν δύο χαρτιά που φέρουν σημειώματα στα οποία αναγράφονται τα εξής:

«Με μια νέα πόρτα νομίζετε ότι κάτι άλλαξε;;;

Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε. Κανείς νέος ποτέ ξανά».

Μάλιστα ο ίδιος ο κάτοικος σχολιάζει: «Να δω πότε θα το κατεβάσετε και αυτό… Δεν ξεχνάμε την αμέλεια δεν συγχωρούμε κανέναν.. ούτε τους εαυτούς μας…»

Λάρισα: "Πολτοποιήθηκε το κεφάλι του" - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον φοιτητή που καταπλακώθηκε από τοίχο

ΛΑΡΙΣΑ

Το “φονικό σημείο” την ημέρα του δυστυχήματος 

Το σημείο με τα σημειώματα σήμερα…

onlarissa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ