Λίγες οι ζημιές από την κακοκαιρία στο Παλιό Λιμάνι, πολλές οι όμορφες εικόνες | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το Παλιό Λιμάνι παίρνει μια άλλη, πιο άγρια μορφη. Οι καταστηματάρχες μαζεύουν τα καθίσματά τους και προσπαθούν να προστατέψουν όπως μπορούν τα μαγαζιά τους από την ορμή των κυμμάτων. Έτσι και φέτος.

Η κακοκαιρία “Μήδεια” έπνιξε το λιμάνι με βροχή και κύμματα, όμως αυτή τη χρονιά οι καταστροφές ήταν μικρότερες. Οι πλάκες δεν αποκολλήθηκαν, όπως άλλες χρονιές, και οι ζημιές περιορίστηκαν σε αυτές που προκάλεσαν τα κύμματα. Εδώ κι εκεί κάποιες καρέκλες, μια σπασμένη γλάστρα, και σκουπίδια και μπάζα που ξέβρασε η θάλασσα.

Σημειώνουμε ότι συνεργεία αποκατάστασης του Δήμου Χανίων από νωρίς το πρωι προχώρησαν σε εργασίες σε όλο το βορειο τμήμα της λιμενικής ζώνης απομακρύνοντας τα σκουπίδια ενώ με ειδικά μηχανήματα έγινε και καθαρισμός των πλακών από την άμμο που άφησε η τρικυμία.

"Sponsored links"

Εργασίες θα γίνουν και στις παραλίες του Δήμου

Η κακοκαιρία ομως παρά τους κινδύνους δημιουργει και πολλές όμορφες εικόνες που αποτυπώνουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του λιμανιού που δεν περιορίζεται στο καλοκαίρι.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες του Γιάννη Αγγελάκη:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live