Λαγός: Τα φέρνει δύσκολα στις… βελγικές φυλακές επειδή είναι με Άραβες: “Δε μπορούμε να πιουμε νερό από μπουκαλάκι και αναγκαζόμαστε να πιούμε από τη βρύση που υπάρχει μέσα στην τουαλέτα”

Κανένα σχόλιο

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή φαίνεται πως θα συναινέσει τελικά στη διαδικασία, καθώς διαμαρτύρεται δημόσια για τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές του Βελγίου, όπου παραμένει μετά τη σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, η ακρόαση του προφυλακισθέντα Γιάννη Λαγού, αφορά στο αίτημά περί μη εκτέλεσης του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε η Ελλάδα. Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Λαγός κρατείται προ της έκδοσής του στην Ελλάδα από τις βελγικές Aρχές από την Τρίτη 27 Απριλίου.

Ο Γιάννης Λαγός μέσω ηχητικού που δημοσίευσε στο Youtube δηλώνει πως περνά δύσκολα στις φυλακές Βελγίου διότι οι συγκρατούμενοί του είναι μουσουλμάνοι και διότι δεν έχει παραγγείλει ακόμα στην καντίνα. «Βρίσκομαι σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας μέσα σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ γιατί τώρα πλησιάζει το ραμαζάνι “Αλλάχ Ακμπάρ” και έχουν όλα τα δικαιώματα και εγώ είμαι εδώ και μιλάω για Ελλάδα και για ορθοδοξία» αναφέρει ο καταδικασμένος Ευρωβουλευτής.

"Sponsored links"

«Νερό δεν μπορούμε να πιούμε από μπουκάλι, δεν έχουμε ποτήρι και αναγκαζόμαστε να πιούμε από τη βρύση που υπάρχει μέσα στην τουαλέτα. Δεν έχω μαξιλάρι, δεν είχα καθαρά ρούχα για επτά ημέρες. Δεν μου έχουν επιτρέψει να παραγγείλω ούτε ένα αντικείμενο από την καντίνα προκειμένου να έχω κάτι να φάω ή να πιω» σημειώνει. «Δεν μου είχαν επιτρέψει πάνω από 6 μέρες τώρα να βάλω χρήματα στο κινητό τηλέφωνο για να έχω μια επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους» λέει ο Γιάννης Λαγός.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live