“Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά”: Ακόμα μια χωματερή στον Δήμο Πλατανιά!

Κανένα σχόλιο

Ακόμα μία χωματερή, ακόμα μία φορά που γινόμαστε μάρτυρες της περιβαλλοντικής καταστροφής και υποβάθμισης ενός τόπου – και πάλι στη Δημοτική Ενότητα Κολυμπαρίου.

Σε έκταση εντός της Τοπικής Κοινότητας Αφράτων έχει “δημιουργηθεί” ένας νέος σκουπιδότοπος, όπου γίνεται ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών, σκουπιδιών και άλλων αντικειμένων.

Η κατάσταση αυτή είναι ντροπιαστική. Ο Δήμος Πλατανιά οφείλει άμεσα, εδώ και τώρα, να αναλάβει τις ευθύνες του. Ευθύνες που είναι πολύ μεγάλες αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι μαρτυρίες – καταγγελίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, σύμφωνα με τις οποίες οχήματα του Δήμου μεταφέρουν και εναποθέτουν μπάζα στο συγκεκριμένο σημείο, σε πολύ τακτική βάση!

"Sponsored links"

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν σοβαρές ευθύνες για τη συνεχιζόμενη ρύπανση και την καταστροφή του περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή, καθώς παλαιότερα υπήρξαν ανάλογα φαινόμενα με ανάλογες χωματερές στον χώρο πέριξ του γηπέδου της Σπηλιάς και στην περιοχή πίσω από τον κόμβο του Κολυμπαρίου.

Οι ευθύνες αυτές ανήκουν στον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και στη Δημοτική Αρχή, που οφείλουν να αντιδράσουν άμεσα, να καθαρίσουν και να αποκαταστήσουν πλήρως τον χώρο, καθώς και να σταματήσουν διά παντός την “τακτική” της δημιουργίας μικρών χωματερών σε διάφορα σημεία του Δήμου μας, επειδή έτσι βολεύει.

Για τη “Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά”

Ανθούσης Δημήτριος
Κουμάκη Αλεξία
Μαριανάκης Στυλιανός

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live