Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης στα Χανιά: “Στόχος των μαθημάτων δεν είναι να υποκατασταθεί το δημόσιο σχολείο αλλά να μη στερηθούν τα παιδιά το αγαθό της Παιδείας”

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων, μέλος της ΟΓΕ, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Σύλλογο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και στηρίζει την πρωτοβουλία για τη λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, το οποίο συνεχίζει το έργο του για 3η χρονιά.

Σε μία περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης η στήριξη του Συλλόγου Γυναικών στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης έρχεται για να αποδείξει ότι στόχος των μαθημάτων δεν είναι να υποκατασταθεί το δημόσιο σχολείο αλλά να μη στερηθούν τα παιδιά το αγαθό της Παιδείας, επειδή οι γονείς αδυνατούν να πληρώσουν, να μη λυγίσουν στις δυσκολίες και τα εμπόδια και να κάνουμε όλοι μαζί πράξη το σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουμε την εργατική – λαϊκή οικογένεια που αδυνατεί να ανταποκριθεί στη βάρβαρη πραγματικότητα που έχουν διαμορφώσει οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά και καλούμε τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης. Παράλληλα απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς της πόλης  μας να συμμετέχουν στα μαθήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης. Χρέος μας είναι να μην αφήσουμε καμία λαϊκή οικογένεια μόνη στον αγώνα για τη μόρφωση των παιδιών της.

"Sponsored links"

Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη, οργανώνοντας συλλογικά τη δράση μας να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε το δικαίωμά μας στη ζωή και τη μόρφωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα: (6972728167 & 6984411419).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live