16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Λυριτζής: Λάθος να ποντάρει ο Σαμαράς την πολιτική επιβίωσή του στο πρόβλημα της χώρας

Ημερομηνία:

Τη στάση που κρατάει ο Αντώνης Σαμαράς έναντι της εθνικής διαπραγμάτευσης, σχολίασε αρνητικά ο Βασίλης Λυριτζής, συνοικοδεσπότης με τον Δημήτρη Οικονόμου της εκπομπής “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

“Λάθος να ποντάρει ο Σαμαράς στο πρόβλημα της χώρας την πολιτική επιβίωσή του”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Βασίλη Λυριτζή.

Ο καλός δημοσιογράφος αναφερόταν στη χθεσινή πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού να τηλεφωνήσει στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Σταύρο Θεοδωράκη, και να ζητήσει τη συγκρότηση “φιλοευρωπαϊκού μετώπου”, ενώ ακόμη η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όσο και ο επικεφαλής του Ποταμιού αποστασιοποιήθηκαν από μια τέτοια πρωτοβουλία και ζήτησαν να υπάρξει ψυχραιμία σε αυτές τις κρίσιμες εθνικές ώρες.

ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...