Λ. Αυγενάκης: Αναβαθμίζονται κι εκσυγχρονίζονται νοσοκομεία και κέντρα υγείας

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την έγκριση έργων εκσυγχρονισμού και ανακαίνισης των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας του ν. Ηρακλείου.

Όπως τονίζεται:

«Με μεγάλη ικανοποίηση και στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας, που έχουμε αναπτύξει με το Υπουργείο Υγείας, ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση του εκσυγχρονισμού και της ανακαίνισης των νοσοκομείων και των ΚΥ του ν. Ηρακλείου.

"Sponsored links"

Σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του ΤΑΙΠΕΔ για τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση νοσοκομείων και Κ.Υ. της χώρας, ύψους 700 εκ. ευρώ.

Ειδικότερα για τον ν. Ηρακλείου, τα έργα περιλαμβάνουν:

ΠΑΓΝΗ: Δημιουργία 5ου ορόφου, στην πτέρυγα Γ, ογκολογικής κλινικής, προϋπολογισμού 4,9 εκ. ευρώ,

Εκσυγχρονισμός-Ανακαίνιση ΤΕΠ Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου,

Εκσυγχρονισμός-Ανακαίνιση ΤΕΠ Γενικού Νοσοκομείου Βενιζέλειο Πανάνειο,

ΚΥ Μοιρών: ανέγερση νέας πτέρυγας και εκσυγχρονισμός-ανακαίνιση του υφιστάμενου κτιρίου,

ΚΥ Άνω Βιάννου: Εκσυγχρονισμός-Ανακαίνιση

ΚΥ Αρκαλοχωρίου: Εκσυγχρονισμός-Ανακαίνιση

ΚΥ Αγ. Βαρβάρας: Εκσυγχρονισμός-Ανακαίνιση

"Sponsored links"

ΚΥ Καστελλίου-Πεδιάδος: Εκσυγχρονισμός-Ανακαίνιση

ΚΥ Χάρακα: Εκσυγχρονισμός-Ανακαίνιση,

καθώς και έργα εκσυγχρονισμού και ανακαίνισης Περιφερειακών Ιατρείων.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, την Υφυπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα και τον Γενικό Γραμματέα ΠΦΥ κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, τόσο για την άψογη συνεργασία, που έχουμε αναπτύξει, όσο και για τη συνεχή και έμπρακτη ανταπόκρισή τους στις ανάγκες των υπηρεσιών υγείας  και των συμπολιτών μας.

Η Κυβέρνησή μας δουλεύει με συνέπεια, βρισκόμενη στο πλευρό κάθε συμπολίτη μας, με έργα που αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την ποιότητα ζωής των πολιτών και παράλληλα αυξάνουν το ευρύτερο κοινωνικό πρόσημο.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παροχών στην υγειονομική κάλυψη της περιοχής και θα διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων μας. Το είπαμε – το κάναμε!

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον νέο Διοικητή της 7ης ΥΠΕ κ. Νεκτάριο Παπαβασιλείου και τον Υπο-Διοικητή κ. Δημήτριο Αγαπίου για το σημαντικό έργο που ήδη υλοποιούν».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live