26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Μάνια Μπικώφ: “Τραγικό αυτό που συμβαίνει με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και την πισίνα του”

Ημερομηνία:

Η Μάνια Μπικώφ τοποθετήθηκε για την κατάσταση του κολυμβητηρίου Χανίων μιλώντας στην ΕΡΤ ως σχολιάστρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, χαρακτηρίζοντας την τραγική.

Η παλαίμαχος πρωταθλήτρια του ΝΟΧ ανέφερε ότι είναι εξαιρετικά δυσάρεστο αυτό που συμβαίνει με το κολυμβητήριο όταν ρωτήθηκε σχετικά, σχολιάζοντας παρόλα αυτά ότι τα Χανιά εξακολουθούν να βγάζουν σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες.

«Πολύπαθο κολυμβητήριο… Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, για να μην πω τραγικό αυτό που συμβαίνει με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και την πισίνα του. Ενα κολυμβητήριο που από υποσχέσεις και από “θα” έχουμε χορτάσει.

Παρόλα αυτά βγάζει και ξαναβγάζει αθλητές… Τα Χανιά αγαπούν πάρα πολύ τον υγρό στίβο. Και στο πόλο και στην κολύμβηση έχουν περάσει και αναδειχθεί εξαιρετικοί αθλητές, αθλήτριες και προπονητές.

Είναι κρίμα να έχουμε αυτά τα μεγάλα προβλήματα στα Χανιά, η πισίνα να κλείνει με την πρώτη ευκαιρία, να μένουμε από πετρέλαιο, να γίνονται άπειρες προσπάθειες και να έχουμε ένα δεύτερο κολυμβητήριο το οποίο ερημώνει στο Πολυτεχνείο», ήταν η αναφορά της Μπικώφ.

athlitiko.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ