Μάρω Δούκα: Έχουμε δημοκρατία ή μήπως έναν ιδιότυπο ολοκληρωτισμό;

Κανένα σχόλιο

Η πολυβραβευμένη Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα με ανάρτησή της εξέφρασε τον προβληματισμό της για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η δημοκρατία στην Ελλάδα.

Έγραψε σχετικά:

Όταν όλες οι εφημερίδες και όλοι σταθμοί και όλα τα κανάλια, πλην τριών ή τεσσάρων, γράφουν και παπαγαλίζουν τα ίδια και πάλι τα ίδια υπέρ του ενός κομψού και χασκογελαστού καθεστωτικού, τότε τι θα πούμε ότι έχουμε, δημοκρατία ή μήπως έναν ιδιότυπο ολοκληρωτισμό; Ήδη μας έχουν όλοι οι απέξω πάρει στο ψιλό.

"Sponsored links"

Και τι μ’ αυτό;

Η περίφημη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, όπως μαγειρεύεται με τους κατάλληλους εκλογικούς νόμους κάθε φορά, φαίνεται να θέλει αυτόν τον ιδιότυπο ολοκληρωτισμό. Εκτός και αν ξυπνήσουμε, στο χέρι μας είναι.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live