Μάταλα: Επιστρέφει το Φεστιβάλ του καλοκαιριού με επετειακό χαρακτήρα

Κανένα σχόλιο

Η «Μάταλα Μονομετοχική Δήμου Φαιστού Α.Ε.» σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το Δήμο Φαιστού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων Ματάλων διοργανώνουν για 10η χρονιά το Φεστιβάλ των Ματάλων.

Οι ημερομηνίες έχουν ήδη κλείσει: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 23 – 24 και 25 Ιουνίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Μάταλα στο πιο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού!

Τα παραπάνω αναφέρει με ανακοίνωση της  η Οργανωτική Επιτροπή του Matala Beach Festival, το οποίο θα είναι το 10ο και θα έχει επετειακό χαρακτήρα, μετά από μακρά απουσία τριών χρόνων!

"Sponsored links"

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές «Στο φετινό φεστιβάλ τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά. Στην 10η επετειακή διοργάνωση του, το Matala Beach Festival 2023 έρχεται να αλλάξει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα, αλλά και να αποδείξει πως η καρδιά των φεστιβάλ στην Κρήτη, χτυπά δυνατά στο νότο»!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live