Μήνυμα Ρωσίδων μανάδων στον Πούτιν: Σταμάτα να τους στέλνεις στη σφαγή

Κανένα σχόλιο

Ομάδα Ρωσίδων μανάδων και συζύγων απηύθυναν έκκληση στον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να σταματήσει να στέλνει τους συζύγους και τους γιους τους «στη σφαγή», αναγκάζοντάς τους να πολεμήσουν στην Ουκρανία χωρίς επαρκή εκπαίδευση και εξοπλισμό.

Στο βίντεο που προβλήθηκε από το ανεξάρτητο ρωσικό κανάλι SOTA στο Telegram, οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα «εξαναγκάστηκαν να ενταχθούν σε ομάδες κρούσης» στις αρχές Μαρτίου, παρότι μετά την επιστράτευση του Σεπτεμβρίου πέρασαν εκπαίδευση μόλις τεσσάρων ημερών.

Το βίντεο δείχνει τις γυναίκες να κρατούν ένα πανό που γράφει στα ρωσικά «580 Ξεχωριστή Μεραρχία Πυροβολικού Howitzer» και την ημερομηνία 11 Μαρτίου, 2023.

"Sponsored links"

Η απόφαση της Ρωσίας να στείλει εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες στα πεδία μάχης στην Ουκρανία, έχει προκαλέσει γενικευμένες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας ενώ αρκετοί Ρώσοι κυρίως νέοι, εγκατέλειψαν τη χώρα.

Οικογένειες στρατευμένων Ρώσων επικρίνουν την επιστράτευση και καταγγέλλουν μεταξύ άλλων πως η εκπαίδευσή τους ήταν ανύπαρκτη, οι ελλείψεις στον απαραίτητο εξοπλισμό μεγάλες, κακής ποιότητας φαγητό και ελλείψεις σε ιατρικές προμήθειες.

 

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live