“Μήνυμα” σε παιδιά της Κιβωτού που έκαναν καταγγελίες: “Κοιτάξτε τον ουρανό, θα του κάνετε παρέα”

Κανένα σχόλιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», καθώς τα παιδιά που έκαναν καταγγελία, δέχτηκαν απειλητικό μήνυμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σκληρό, ενώ δεν είναι το πρώτο που δέχονται.

Το μήνυμα είναι το εξής:

«Κοιτάξτε λίγο τον ουρανό. Θα του κάνετε παρέα σε λίγο εσείς οι ψευδομάρτυρες. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι κανένας να σας σώσει, γιατί το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις.

"Sponsored links"

Τουλάχιστον νιώσατε και κάπως σημαντικοί βγαίνοντας στα κανάλια, πήρατε αρκετή σημασία νομίζω», αναφέρεται αρχικά στο μήνυμα, σύμφωνα με το MEGA και συνεχίζει:

«Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να θέλετε μόνοι σας να πατήσετε την σκανδάλη. Και μην μπερδεύεστε, η Κιβωτός είναι η οικογένειά μου και όχι απλά ένα κτίριο».

Την ίδια ώρα μία νέα πληροφορία για τα όσα συνέβαιναν στις δομές της ΜΚΟ έρχεται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρώην εργαζόμενος στη δομή του Βόλου υποστήριξε ότι ένας 14χρονος ξυλοκοπήθηκε τον περασμένο Μάρτιο από τέσσερις παιδαγωγούς, ενώ όταν τον Ιούλιο του 2022, το παιδί απομακρύνθηκε από τη δομή, ξυλοκοπήθηκε για δεύτερη φορά και επεστράφη πίσω.

Όπως σημείωσε ο πρώην εργαζόμενος, παιδοψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί καταβάλλουν προσπάθειες, τις τελευταίες ώρες, να «ανοιχτεί» το παιδί, ώστε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τη δράση των παιδαγωγών, για να κληθούν, οι τελευταίοι, να δώσουν τις εξηγήσεις τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live