Μήνυμα Χρήστου Μαρκογιαννάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Κανένα σχόλιο

Σε όλα τα παιδιά, που επιστρέφουν σήμερα στα θρανία ή ξεκινούν τη μαθησιακή τους διαδρομή, θέλω να ευχηθώ καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, η επένδυση στη γνώση είναι η μοναδική ουσιαστική δικλείδα ασφαλείας για ένα καλύτερο μέλλον.Καλή δύναμη και στους εκπαιδευτικούς, την κινητήρια δύναμη του εκπαιδευτικού μας συστήματος, που μοχθούν, για να προσφέρουν στα παιδιά μας τη γνώση, την εμπειρία και την καθοδήγησή τους. Η συμβολή τους είναι αναμφίβολα αναντικατάστατη στον κοινό αγώνα πολιτείας και εκπαιδευτικής κοινότητας για τη διαμόρφωση ενός εκπαιδευτικού συστήματος σύγχρονου, αναβαθμισμένου και ανταγωνιστικού.

Καλή δύναμη εύχομαι και στους γονείς, προκειμένου, μέσα στις καθημερινές τους αγωνίες, να έχουν τα αποθέματα να συμπαραστέκονται στα παιδιά τους και να στηρίζουν τις προσπάθειές τους για ευόδωση των στόχων τους.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live