Κρήτη: Μήνυση σε ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλο – Αν και σε αναστολή, εξακολουθούσε να πηγαίνει στη δουλειά της

Κανένα σχόλιο

Μήνυση υποβλήθηκε σε ανεμβολίαστη υπάλληλο του δήμου Μινώα Πεδιάδος, η οποία αν και είχε τεθεί σε καθεστώς αναστολής εργασίας, εκείνη εξακολουθούσε να δίνει το “παρών” στο πόστο της στο Φυσικοθεραπευτικό τμήμα του δήμου.

Ο έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. “αποκάλυψε” την παράβαση καθώς λόγω της φύσης της εργασίας, η γυναίκα έπρεπε να είχε εμβολιαστεί, παρ’ολ’αυτά, αν και επέλεξε να μην εμβολιαστεί δε συμμορφώθηκε με την αναστολή εργασίας.

Οι χθεσινοί 2.697 έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων υγειονομικού συναγερμού είχαν ως αποτέλεσμα κι άλλα πρόστιμα, κυρίως για τη χρήση μάσκας.

"Sponsored links"

Πιο συγκεκριμένα, στην Π.Ε. Ηρακλείου, εκτός από την δημοτική υπάλληλο, βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 5 εργαζόμενους καταστημάτων (3 υγειονομικού ενδιαφέροντος και 2 εμπορικά) καθώς και σε ένα πελάτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε 6 υπαλλήλους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα πρόστιμο σε μίνι μάρκετ που δεν είχε αναρτήσει την υποχρεωτική πινακίδα στην οποία αναγράφεται ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών που μπορούν να βρίσκονται στο χώρο.

Στο Ρέθυμνο πρόστιμα για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε 2 εργαζομένους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Λασίθι πρόστιμα για μάσκα επιβλήθηκαν σε έναν οδηγό ταξί, 5 επιβάτες ΙΧ και σε έναν οδηγό λεωφορείου.

Τέλος, σε έλεγχο στον ΒΟΑΚ βρέθηκε ένας επιβάτης οχήματος χωρίς μάσκα, ο οποίος και έλαβε πρόστιμο.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live