14.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Μαζικά κρούσματα κορονοϊού στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Μαζικά κρούσματα σε υγειονομικό προσωπικό αλλά και σε ασθενείς έχουν εντοπιστεί στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, σύμφωνα με πληροφορίες του Tvxs.gr.

Πριν από μερικές ημέρες, υπήρξε κινητοποίηση καθώς εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, δύο γιατροί και οκτώ ασθενείς, που νοσηλεύονταν στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος. Μετά τα πρώτα κρούσματα πραγματοποιήθηκαν τεστ σε υγειονομικούς αλλά και νοσηλευομένους του νοσοκομείου και διαπιστώθηκε πως ο ιός είχε εξαπλωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Tvxs.gr, μεταξύ των πολλών θετικών υγειονομικών είναι και ειδικευόμενοι αλλά και νοσηλευτές που είχαν έρθει σε επαφή στα εξωτερικά ιατρεία και υπάρχει ανησυχία – υποψία για δεκάδες κρούσματα σε νοσηλευομένους και εξωτερικούς ασθενείς.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...