21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μαζική στήριξη στον διευθυντή της κλινικής της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Χανίων: Καταγγέλουν οργανωμένη προσπάθεια απαξίωσής από ΜΜΕ

Ημερομηνία:

Μαζική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Χανίων το μεσημέρι της Τετάρτης οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χανίων προς στήριξη του διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής κ. Γιάννη Τζανάκη ενώ ακολούθως δημοσιοποιησαν ανακοίνωση την οποία συνυπογράφει τόσο το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων όσο και η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανιων.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

“Σήμερα 4-5-2022 και ώρα 13:00μ.μ πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ¨Κωστής Νικηφοράκης¨ από κοινού γενική συνέλευση της ΕΓΕΣΥΧ και του συλλόγου των εργαζομένων του νοσοκομείου μας όπου το κυρίως θέμα που συζητήθηκε αφορούσε τις πρόσφατες προσπάθειες σπίλωσης και υποβάθμισης του έργου της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση των συναδέλφων ήταν συγκλονιστική ( συγκινητική) επιβεβαιώνοντας την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του Διευθυντή της Μονάδας κου Τζανάκη.

Με αφορμή την αήθη και συκοφαντική επίθεση και δυσφήμιση που δέχεται τα τελευταία έξι χρόνια η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, την ανήθικη προσπάθεια σπίλωσης του επί σειράς δεκαετιών τεράστιου έργου της αλλά κυρίως την προσπάθεια αμαύρωσης της εικόνας, του ήθους και της υπόστασης του Διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής και Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κυρίου Ιωάννη Τζανάκη

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ:

Την πλήρη στήριξη στον ΙΑΤΡΟ και ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΖΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ καθώς και τους στρατευμένους στο πλάι του άξιους συνεργάτες. Ο ιατρός και άνθρωπος κ. Τζανάκης αποτελεί πρότυπο επιστημονικής επάρκειας, συμπεριφοράς και ιατρικής ηθικής αποτελώντας παράδειγμα τόσο για παλαιότερους όσο και νεότερους ιατρούς.

Τα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ την τελευταία εβδομάδα και η οργανωμένη προσπάθεια απαξίωσής του δεν κλονίζουν σε καμία περίπτωση την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που τρέφουν προς το πρόσωπο του συγκεκριμένου ιατρού τόσο οι ασθενείς του όσο και σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου μας ανεξαρτήτου θέσης και ειδικότητας.

Δεν θα ανεχθούμε άλλο να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας ο κανιβαλισμός του ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ, με έπαθλο τα ιμάτια της Μ.Τ.Ν., από ορατούς και «αόρατους» εχθρούς που οραματίζονται την απαξίωση και διάλυσή της.

Για εμάς όλους και τον νόμο μας είναι τιμή μας να έχουμε Δντή, συνάδελφο και συνεργάτη τον κ. Τζανάκη Ιωάννη.

Είναι τιμή μας να έχουμε στο νοσοκομείο μας και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς το πρόσωπο του και το έργο του.

Στα πλαίσια της γενικής συνελεύσεως συζητήθηκαν και άλλα θέματα όπως η υποστελέχωση τμημάτων του νοσοκομείου μας γενικότερα. Επίσης συζητήθηκε το χρόνιο πρόβλημα της ψυχιατρικής κλινικής, όσον αφορά την προστασία και την ασφάλεια των εργαζομένων σε αυτήν.

ΕΓΕΣΥΧ – ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Σε εξέλιξη το Υπουργικό Συμβούλιο

Ο πρωθυπουργός στην αρχή της τοποθέτησής του κατά τη...

Εργασίες του Δήμου Χανίων στα πεζοδρόμια της οδού Αποκορώνου από τη Δευτέρα 1 Απριλίου

Συνεχίζονται από τον Δήμο Χανίων οι μεγάλες παρεμβάσεις ανακατασκευής...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Την ομόφωνη ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία...