26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Μαζική συγκέντρωση για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Αρκετές εκατοντάδες Χανιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυνε η συλλογικότητα Rosa Nera μετά την εκκένωση της κατάληψης στο Λόφο Καστέλι.

Από τις 8 το βράδυ συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς ενώ αργότερα πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης, πριν καταλήξουν στην οδό Κανεβάρο όπου και παρέμειναν για αρκετή ώρα φωνάζοντας συνθήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι στη σημερινή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε από τις 5 το απόγευμα στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συγκέντρωσης και το Σάββατο το μεσημέρι.

Σημειώνουμε ότι με ανακοινώσεις τους την στήριξή τους προς την συλλογικότητα έχουν εκφράσει το ΜέΡΑ25 αλλά και φοιτητικοί συλλόγοι, συλλογικότητες και σωματεία.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ