20.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Μαμουλάκης: «Η ΝΔ λέει ότι οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι σταθερές ενώ έχουν αυξηθεί 52%»

Ημερομηνία:

Τις συνέπειες της πολιτικής της κυβέρνησης ΝΔ που έχουν δημιουργήσει μονοπωλιακές συνθήκες στις ελληνικές θάλασσες και έχουν οδηγήσει στα ύψη τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αναδεικνύει ο Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Ηρακλείου, με δήλωσή του επισημαίνει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ διατείνεται ότι οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια παραμένουν σταθερές. Τα αποτελέσματα όμως της έρευνας ανεξάρτητου φορέα, την διαψεύδουν: 52% είναι η αύξηση που καταγράφηκε τον τελευταίο χρόνο! Μόλις 1 εταιρεία ελέγχει το 37% της χωρητικότητας των επιβατικών πλοίων, ενώ μόλις 3 εταιρείες ελέγχουν 6 στις 10 θέσεις επιβατών, σε όλες τις γραμμές, σε όλη τη χώρα, με τους πολίτες να βιώνουν αυτές τις μονοπωλιακές συνθήκες, όταν καλούνται να πληρώσουν το ακτοπλοϊκό τους εισιτήριο».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει ζητήσει με σειρά παρεμβάσεων, από την αρχή του καλοκαιριού, την λήψη μέτρων ενάντια στην αισχροκέρδεια, με την Κυβέρνηση της ΝΔ να αρνείται επίμονα κάθε παρέμβαση.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...