15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μανούσος Βολουδάκης: Όταν αποκάλυψε την περιπέτεια της υγείας του δύο μήνες πριν τον θάνατό του

Ημερομηνία:

Στη θλίψη βυθίστηκε ο πολιτικός κόσμος της Νέας Δημοκρατίας καθώς σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή ο βουλευτής Χανίων, Μανούσος Βολουδάκης σε ηλικία 57 ετών, μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, ο Μανούσος Βουλουδάκης μέσω επιστολής του χαιρέτησε την εκδήλωση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του τα Χανιά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Κάθε μέρα που κερδίζεται, μας φέρνει πιο κοντά στη νίκη».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Κρήτης και τον Σύλλογο Πνευμονολόγων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την ημέρα αφορούσε τα προβλήματα όπου υπάρχουν στην χώρα μας με τον καρκίνο του πνεύμονα κατά την διάρκεια του οποίου διαβάστηκε και η επιστολή – χαιρετισμός στην εκδήλωση του 57χρονου βουλευτή όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σήμερα έχουμε πολλά όπλα στη μάχη κατά του καρκίνου. Κάθε μέρα έχουμε και περισσότερα. Ήδη πολλές μορφές είναι ιάσιμες ή αντιμετωπίζονται ως χρόνιες παθήσεις. Για αυτό έχει μεγάλη σημασία να δώσουμε ελπίδα στους ασθενείς και τις οικογένειές τους. Κάθε μέρα που κερδίζεται, μας φέρνει πιο κοντά στη νίκη. Πολιτεία, κοινωνία κι ο καθένας κι η κάθε μια ξεχωριστά, πρέπει να μεταδίδουμε διαρκώς αυτό το ελπιδοφόρο μήνυμα».

Όπως έγινε γνωστό η μάχη με τον καρκίνο που έδινε ο βουλευτής της ΝΔ ήταν σύντομη ενώ δεν είχε διστάσει να μοιραστεί την αγωνία του με τους διαδικτυακούς του φίλους, χωρίς όμως πολλές λεπτομέρειες.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ