17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μαρτυρία για τους εξορκισμούς: “Του ζήτησα να κατεβάσει το βίντεο. Πήρε έναν εξαρτημένο και τον εκμεταλλεύτηκε”

Ημερομηνία:

Ο κ. Χρήστος ανέφερε πως το 2014 απευθύνθηκε στην εν λόγω “Εκκλησία” που έκανε δήθεν εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη, καθώς ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, και τον έπεισαν ότι λόγω ενός δαίμονα, έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση.

“Η εμφάνισή μου είναι μία επανόρθωση για τον εαυτό μου και δεύτερον για τον κόσμο. Αυτό δεν είναι εξορκισμός είναι θέατρο. Ήμουν σε αυτό το πρόβλημα χρόνια και έψαχνα τον Θεό. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο τα έκανα αυτά τα πράγματα. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι αληθινό. Δεν τον αποκαλούσαν ποτέ “παπά”. Τον αποκαλούσαν wiseman ή αλλιώς άνθρωπο της σοφίας. Είναι μία κατάσταση που όταν έχεις κάνει στη ζωή σου άσχημα πράγματα, όταν έχεις πληγώσει κόσμο, όταν θες να κάνεις κάτι καλύτερο για τον κόσμο, πιστεύοντας ότι με αυτά τα πράγματα θα θεραπευτείς, κάνεις τα πάντα”, ανέφερε αρχικά.

Έπαιζα θέατρο γιατί εκεί θες μια αυτοαποδοχή, γιατί εκεί πάνε άνθρωποι με ψυχικά προβλήματα, με σωματικά. Είμαι υπό την επήρεια ναρκωτικών εκείνη την ώρα που μου έκαναν “εξορκισμό”. Έχεις κουραστεί από το να σε κοιτούν με μισό μάτι, και ψάχνεις την αποδοχή. Ήμουν χρήστης, ήμουν σε έναν χώρο 25 χρόνια, πίστευα ότι θα πάω εκεί και θα γίνω καλά. Ήμουν σε ένα κλειστό πρόγραμμα και υποτροπίασα, και αυτός ο “παπάς” μου είπε  ότι θα με θεραπεύσει αυτός. Κάποια στιγμή μου είπε ότι δεν παίζω σωστά τον ρόλο μου”, πρόσθεσε.

Για το εάν του ζήτησαν χρήματα δήλωσε πως, “μου ζήτησε χρήματα, αλλά με υπόσχεση βοήθειας, όταν δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Πίστευα ότι μπορώ να βρω τον Θεό εκεί πέρα, ήταν όλα ένα ψέμα. Επειδή δεν μπορούσα να δουλέψω, ως εθισμένος που ήμουν, αυτός μου είπε ότι νοικιάζει κάτι σπίτια. Μου είπε ότι θα μου νοικιάζει για 500 ευρώ, ενώ έπαιρνα 534 ευρώ. Ήμουν “τρελός”, έπαιρνα 534 ευρώ και έπρεπε να θρέψω την οικογένειά μου, και έπρεπε να βρω συν 500 ευρώ για εκείνον για το σπίτι”.

“Του ζήτησα να κατεβάσει το βίντεο. Πήρε έναν ναρκομανή και τον εκμεταλλεύτηκε αυτός ο Χάρης”, συμπλήρωσε.

“Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τον άνθρωπο που με βοήθησε ανιδιοτελώς, τον Κώστα Λαχανά και το κέντρο του”, εξομολογήθηκε ο κ. Χρήστος με δάκρυα στα μάτια.

“Συμπεριφέρεται με αλαζονεία, δεν είναι αυτό το πρόσωπο που δείχνει στις κάμερες. Όταν είσαι άνθρωπος του Θεού, δεν κυκλοφορείς με 2 αυτοκίνητα ότι και καλά “μου τα κάνουν δώρο”, κατέληξε.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...